• +45 29 65 04 74
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Solidt håndværk siden 1993

Der er mange gode grunde til, at Nexø Tæpper & Vinyl har bidraget til bornholmernes indretning og livskvalitet i snart tre årtier.

Nexø Tæpper & Vinyl

Thomas Nimb kom til Nexø Tæpper & Vinyl i 2005 og blev medejer i 2013. Thomas er ansvarlig for den daglige drift og har bidraget til, at virksomheden i dag beskæftiger 11 dygtige fagfolk. Thomas overtog hele forretningen i 2022.

Grundlægger Klaus Hjorth Hansen som også er ejer af Nexø Vodbinderi grundlagde virksomheden i 1993 med ideen om at sælge tæpper til fiskerne, og så tog det fart. Og i takt med væksten opstod behovet for en partner kom Thomas med ombord. Siden er virksomheden vokset, og i dag løser vi en bred vifte af opgaver for en stor kundekreds på hele øen.

Gulve til private & erhverv

Selv om der stadig er en overvægt af private kunder, er Nexø Tæpper & Vinyl i dag også en foretrukket partner for erhvervslivet. Uanset opgave og kunde lægger vi vægt på at overholde vores aftaler og priser, så der ikke opstår overraskelser undervejs.

Gulve til sommerhuse og helårshuse

Det er ikke tilfældigt, at mange sommerhusejere overlader nøglerne til os. Så kan vi koordinere opgaverne på huset, lægge gulvet og sørge for, at det hele står perfekt, når ejerne kommer tilbage med store forventninger til et nyt gulv og et dejligt ophold.

Bornholms gulvlægger

Nexø Tæpper & Vinyl har ikke alene slået sit navn fast over for kunderne, men har også et stærkt netværk blandt øens øvrige håndværkervirksomheder. Det er med til at lette koordineringen af opgaverne og bane vej for fremtidig vækst.

Thomas Nimb

Thomas

Jesper

Jesper

Heino

Heino

Find os

Åbningstider

Butik
Mandag-Fredag:  10:00-17:30
Lørdag: 10:00-14:00
Søndag: Lukket
Værksted
Mandag-Torsdag:  7:00-15:30
Fredag: 7:00-12:00
Lørdag-Søndag Lukket
Medlem af Byg Garanti

CVR: 35820841

Gulvbranchens Vådrumskontrol
Børsen Gazelle 2020
Børsen Gazelle 2021